Projektledare Key account manager

Lernia · Försäljning · 26 nov

Om jobbet

Om företaget

Vi söker för kunds räkning en projektledare/key account manager. Företaget är ständigt växande och har kunder över hela världen. Man arbetar bl.a. med legotillverkning och som projektledare kommer du att leda flera spännande projekt mot läkemedelsindustrin, rymdindustrin, offshore för att nämna några branscher.

Arbetsuppgifter

I din roll som key account manager kommer du att ha ett nära samarbete med dina kundföretag. Du ansvarar bl.a. för löpande avstämningar, beställningar och redovisningar samt även till viss del försäljning. I din andra roll som projektledare så kommer du att få leda både stora och små projekt. Ha kontakter både intern som externt. Du är den som har det yttersta ansvaret vid de stora projekten och styr hela processen där du ansvarar för att kalla deltagare och har nära samarbete med kunden.

Formell kompetens

Du ska ha teknisk bakgrund, Kunna läsa och förstå ritningar.
Du ska ha dokumenterad erfarenhet från att leda stora projekt.
Du ska behärska engelska både i tal och skrift samt även ha erfarenhet från att använda en teknisk engelska.

Din bakgrund

För att lyckas i denna kombinerade roll behöver du ha erfarenhet av projektledning. Vi tror att du har arbetat i ett något mindre företag men där du istället har arbetat mot stora företag och är van att hantera olika dokumentationer, framförallt på engelska, och där du drivs av att visa goda resultat. Du är intresserad av teknik och har i dina tidigare roller haft möjlighet till flexibla arbetsuppgifter och trivs när det händer mycket.

Personliga egenskaper

Den person som vi söker gillar att utföra sitt arbete på ett självständigt och strukturerat sätt. Du letar hela tiden efter arbetssätt som driver företaget framåt och glädjs över att vara en del av en organisation där man ser att man är en del av resultatet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Dagtid/Trollhättan

Tillträdesdag

Enl ök.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Projektledare
Key Account Manager
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.