Projektledare inom fastighet

Om jobbet

Vill du arbeta i en miljö där du får vara med i hela byggprocessen från genomförandestudier och beslutsunderlag till slutdokumentation och ekonomisk analys av överlämnade byggprojekt? Är du en drivande och strukturerad projektledare som vill vara en viktig kugge i en verksamhet där påverkansgraden är hög? Då kan du vara den vi söker! Du kommer att arbeta som professionell offentlig beställare, upphandla konsulter, entreprenörer och övriga sakkunniga enligt Lagen om offentlig upphandling, LOU.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning alternativt teknisk utbildning inom till exempel bygg-, samhällsbyggnad eller motsvarande. Goda kunskaper i Officepaketet B-körkort och tillgång till egen bil Svenska i tal och skrift Meriterande: * Minst 5 års erfarenhet som projektledare * Erfarenhet av installationsteknik och energieffektiviseringar. * Kunskaper inom CAD, fastighetsekonomi och entreprenadjuridik. * Erfarenhet av offentlig upphandling, LOU * Certifiering inom projektledning, kontrollansvarig. * Erfarenhet av samverkansentreprenader och partnering. För att passa i rollen som projektledare behöver du med trygghet kunna växla mellan att vara ledare och ödmjuk lagspelare. Du måste vara noggrann i din dokumentation, vara bra på att kommunicera i både tal och skrift och trivas med att arbeta självständigt. Det är i rollen avgörande att förstå och möta kundens behov genom ständiga förbättringar och förtroendebaserad dialog. Självklart känner du även igen dig i våra kärnvärden - God kommunikation, Ordning och reda och Gott bemötande. Vi ser gärna att Du kommer från bygg- eller fastighetsbranschen med projektutvecklingskompetens och erfarenhet av nära samarbete med kund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

I denna rekrytering samarbetar Ulricehamns kommun med Dfind Science and Engineering. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Gabriella Albertsson, Tel 0730- 78 16 87, gabriella.albertsson@dfind.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Gabriella Albertsson, 0730-781687

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23500 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! Fastighet är en verksamhet inom kommunens interna service. Organisationen är indelad i områdena fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel och lokalvård, projektledning/nyproduktion, skogsförvaltning samt administration och förvaltar 155 000 kvm lokalyta.