Produktion-/Lagerarbetare till Borås!

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill jobba med produktion och lager i Boråsregionen.

Tjänsten är förlagd i Hillared och innebär att du kommer att arbeta med att förflytta, sortera och märka upp kläder, ta emot och leverera ordrar samt delta i produktionsarbete. Arbetspassen är förlagda på dagar och kvällar med ett rullande schema. Du kommer att vara anställd av Arena personal och uthyrd till kund. För rätt person erbjuder vi 6 månaders vissti dsanställning med goda möjligheter till förlängning.

Krav för tjänsten:
  • Körkort med tillgång till egen bil
  • God fysik då arbetet kräver att du arbetar med kroppen
Meriterande är:
- Erfarenhet av lager, produktion och/eller orderplock

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen är du van att arbeta med fysiskt tungt arbete, är noggrann och arbetar systematiskt även i stressiga situationer. Vi vill att du har en god hälsa och - fysik då du arbetar mycket med kroppen. Vidare ska du vara en social och energisk person som inte är rädd för att hugga i där det behövs då arbetsuppgifterna är varierande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktionsarbete och orderhantering samt har goda referenser från tidigare uppdrag. Du gillar att arbeta i lag med eget ansvar och ser till gruppens gemensamma mål. Eftersom all kommunikation på företaget sker på svenska krävs goda kunskaper både i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande och förmedlar dem vidare till kund. Vi ser därför att du omgående skickar in en komplett ansökan med personligt brev och CV. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Beatrice Westlund på telefon 0735-17 90 30.

Välkommen!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla eller ring Beatrice Westlund, 0735179030

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Arena Personal har 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom rekrytering och bemanning. Våra cirka 800 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser, varje år. Arena Personal är en del av Arenakoncernen. I koncernen ingår även Arbetslivsresurs, Arena Personal samt Impact Sverige.

Som en del av Arenakoncernen är vi en komplett HR-partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering.