Platschef/Projektchef

Om jobbet

Platschef/Projektchef
Erik Larsons bygg som har sitt säte i natursköna Limmared har snart varit verksamt i hela 70 år! Vi fortsätter att växa och söker nu en medarbetare med anställning direkt hos Erik Larssons bygg.

Arbetsbeskrivning:
Som Platschef/Projektchef hos oss är du den som genom ledarskap ansvarar för våra projekt och ser till att projekten fortlöper som det är planerat. En annan viktig uppgift är att ta fram och lämna nya anbud samt planera för kommande projekt. Du kommer arbeta i ett gott gäng och de övriga arbetsuppgifterna är att räkna på jobb både för entreprenad och privat. Rollen innebär mycket kontakter både internt men även externt med kunder, leverantörer och underentreprenörer.
Det ingår även i tjänsten att aktivt arbeta med analys och driftsäkring.

Vi söker dig som:
Arbetar kanske som Platschef idag eller har tidigare erfarenhet som t ex arbetsledare eller liknande befattning med ledarskapserfarenhet. Du är har lätt för att bygga relationer, är resultat inriktad bra på att planera samt har en har lätt för att kommunicera och delar vår vision.
I denna roll krävs det att du är initiativtagande, affärsmässig, bra samarbetsförmåga, sätter kunden i första rummet samt att du är anpassningsbar. Vidare krävs det att du är ansvarstagande, stresstålig, strukturerad, har en bra social kompetens och din ambition är alltid att bygga långsiktiga relationer.

Vi erbjuder:
Vi är ett gott gäng med en bra arbetsmiljö som drivs av att arbeta mot långsiktiga relationer. Hos oss får du ett omväxlande och utmanande arbete. Erik Larssons bygg har en platt organisation där du är med i alla led för att föra företaget mot gemensamma mål och visioner.

Kvalifikationer:
Vi vill att du helst har arbetslivserfarenhet inom bygg, alternativt inom branschen såsom inom mark- och/eller betongarbeten. Svenskt B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är också ett krav. Vi jobbar ofta lokalt och önskvärt men inget krav är att du har en lokal förankring till Tranemo, Svenljunga eller Ulricehamn med omnejd.
Meriterande är även att du har Bas P-U och entreprenadjuridik samt erfarenhet av kalkylprogrammet Bidcon.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med tillträde enl ök.

Arbetstider:
mån-fre 7-16

Kollektivavtal med Bygg.

Kontakt:
Vid frågor ang tjänsten kontakta Anna Moberg 0707-283021 www.vincererekrytering.se

Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Tranemo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Erik Larsson Bygg är ett familjeföretag som officiellt grundades 1947 av Erik Larsson och som ligger i natursköna Limmared. Vi omsätter idag mellan 100-150 miljoner kronor och har 65 st anställda.
Till en början bestod företagets kärnverksamhet främst av ny-, till- samt ombyggnationer av bostadshus till privatpersoner och lantbruksfastigheter.
Med tiden har verksamheten breddats och utvecklats. Idag består den till stor del av byggande av industrier, servicehus och flerbostadshus.Vi utvecklar, underhåller och bygger framtidens miljöer för arbete och boende. Visionen i alla våra projekt är ärlighet, ansvarstagande och långsiktighet. Vi anlitas av allt från näringsliv och offentlig sektor till privatpersoner som värderar en nära dialog, långsiktiga relationer och arbeten av hög kvalitet. Övriga viktiga grenar inom företaget är försäljning av byggmaterial samt förvaltning av egna fastigheter
Hos oss finns kompetensen att ta ett projekt hela vägen från idé till helt nyckelfärdigt och vi jobbar både med total- och generalentreprenader. När vi anlitas som totalentreprenör använder vi ett inarbetat kontaktnät med duktiga underentreprenörer inom olika verksamhetsområden.
Vi är särskilt stolta över att ha blivit tilldelade priset Årets Företagare 2015.