Arbetsledare / Platschef

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Håkans Entreprenad rekryterar i samarbete med Premier en Arbetsledare / Platschef

Vi söker dig med bakgrund inom bygg eller entreprenad och som trivs med ett fritt och självständigt arbete under eget ansvar , hos Håkans Entreprenad AB får du arbeta både administrativt samt fysiskt och delta i entreprenaderna.

Du är driven samt engagerad och har god planeringsförmåga , det som är viktigt för att lyckas i rollen som arbetsledare / platschef är affärsmannaskap och ett sinne för ekonomi.

Ingen dag är den andra lik när vi tar oss an en ny entreprenad vi har stora variationer på projekten och även om det är frågan om liknande uppdrag så varierar ändå utförandet och förutsättningar.

Vårt företag värdesätter en person med hög flexibilitet och anspråkslöshet och utöver detta skall du vara den som har kontroll på projekten , du agerar ledare för vår personal samt är en god representant gentemot våra beställare och andra projektdeltagare.

Projekten som har varierande storlek innebär att arbetsuppgifter och arbetsstyrka varierar , vi söker därför efter en person som trivs med att arbeta i både större och mindre team.

Viktigt är att du är medveten om att arbetet innebär frånvaro från hemmet under arbetsveckorna då entreprenaderna utförs på olika orter i Sverige.

Närheten till Trestadsområdet med omnejd är viktigt , detta då vi utför jobb samt utgår inför entreprenader från vår anläggning i Brålanda.!

Krav

Flerårig dokumenterad yrkesmässig erfarenhet.
Dokumenterade referenser från markentreprender.
Arbetsledarutbildning / motsvarande yrkesmässig erfarenhet.
Körkort B.

Meriterande är /

Erfarenhet av marksaneringsprojekt.
Utbildning inom Miljö och Marksanering.
BAS P, BAS U.
Arbete på väg 1,2,3A.
Entreprenadjuridik.

Körkort BE , C.
Förarbevis hjullastare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anders Kristiansen, 0707858647

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Håkans Entreprenad grundades hösten 1983 av Håkan Ström och drevs fram till år 2001 som enskild firma , detta år ombildades företaget till aktiebolag.

Företaget är sedan några år tillbaka mest sysselsatta med marksaneringar av förorenade områden.

Vi arbetar över hela Sverige och utför till övervägande del entreprenaderna som total-, general- eller utförandeentreprenader. Vid ett fåtal tillfällen går vi in som underentreprenörer. Våra kunder är till största delen beställare som omfattas av "Lagen om offentlig upphandling" (LOU).