Platschef

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

De flesta skulle nog säga att ByggArvid bygger hus och fastigheter. Men det gör de inte, enbart. De bygger också förtroenden. För egentligen handlar deras jobb lika mycket om att bygga förtroende och relationer som att bygga hus. Ett väl utfört arbete är bara en del av deras erbjudande. Engagemang, trygghet och öppenhet ingår också och deras kunder ska snabbt känna att det här kan vara början på ett långvarigt samarbete.
Är du den som de söker? En stabil, trygg arbetschef/arbetsledare som vet vad du gör och har lång erfarenhet så att även deras kunder kan känna tryggheten? Sök då detta jobb.

Kvalifikationer

Du ska ha Bas P utbildning.
Du ska ha genomgått tekniskgymnasium med påbyggnad, antingen ingenjörsutbildning eller inom bygg eller YH.
Du ska ha stor datavana.

Krav

Lång erfarenhet är ett krav
Körkort
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt

Ring Marie Sjöberg, 0705-865806

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.