Planarkitekt

Om jobbet

Som planarkitekt i Ale arbetar du såväl med planbesked, detaljplaner och översiktlig planering. Du är projektledare eller biträdande projektledare för egna ärenden och ingår i arbetsgrupper. Du leder dina projekt, ansvarar för tidplan, budget, upplägg, samordning av konsulter med mera. På ritborden finns uppföljning av gällande översiktsplan, två fördjupade översiktsplaner för huvudorterna Älvängen och Nödinge samt drygt 20 detaljplaner. Vi jobbar aktivt med barnperspektiv, sociala konsekvensbeskrivningar, medborgardialog, värdebaserade kvalitetsprogram. Att arbeta hos oss innebär en möjlighet att få överblick över och förståelse för hela kommunens utveckling.

Kvalifikationer
Du behöver ha några års yrkeserfarenhet av översiktsplanering och detaljplanering. Erfarenhet av kommunalt och statligt arbete är meriterande. Intresse för och erfarenhet av att samverka med andra kommunala experter, privata exploatörer, konsulter och med allmänhet krävs. Masterexamen inom arkitektur, fysisk planering, samhällsplanering eller liknande är ett krav. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift. B-körkort krävs.

Månadslön. Individuell lönesättning. Flextid. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Ale
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Arkitekt
Kontakt

Ring Joanna Hagstedt, 0303-33 03 78

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Ale är en snabbväxande kommun och nu står vi inför spännande utmaningar för att kunna möta nya och utökade behov. God samverkan, såväl internt som externt, är en förutsättning för att kommunen ska lyckas i sitt uppdrag att bistå Aleborna. Vi behöver bli fler, vill du vara med i vårt kreativa team, på vår tillväxtresa och den utvecklingsresa som vi påbörjat? Din arbetsplats är på kommunhuset i Alafors, ca tre mil från Göteborg och fem mil från Trollhättan. Du kommer att vara en del av verksamheten plan- och bygg i Sektor samhällsbyggnad som har i uppdrag att säkerställa en god boende- och livsmiljö för kommunens invånare i ett långsiktigt hållbart samhälle. Planenhetens åtta medarbetare delar lokaler med bygglovhandläggare, geodataingenjörer och stadsarkitekt.

Hemsida
http://ale.se/