Övrigt: Teknik

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Till vår kund i Ulricehamn söker vi nu en person med vana av arbete med mättekniska frågor samt användande av mätmaskin. I arbetet ingår programmering av koordinatmätmaskin samt utvärdering av protokoll. Du kommer både att analysera samt redovisa mätresultaten. Arbetsverktyg är PC-DMIS & MS-Office samt affärssystemet Monitor, tidigare erfarenhet av dem är naturligtvis meriterande. Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en teknisk bakgrund samt erfarenhet av ritningsläsning, mätning och programmering av koordinatmätmaskin. Branschvana från prototypframtagning och lågvolymsproduktion är meriterande och likaså erfarenhet från fordonsindustrin. Vi söker efter dig som fungerar lika bra på kontoret med mätteknik som på golvet vid kontroll av detaljer. Du är noggrann, gillar ordning och reda och är en flexibel problemlösare. Är du dessutom en fena på CAD och har driv att lära dig ännu mer så tag chansen att söka denna tjänst!

Krav

Mycket god kunskap i ritningsläsning.
B körkort samt tillgång till bil.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder våra kunder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma förmåner som våra kunders anställda med kollektivavtal och andra förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare