Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi arbetar på nya moderna sätt med mycket tekniska hjälpmedel och vi ser att kunderna uppskattar vårt sätt att arbeta rationellt och ger oss goda betyg vid NKI-mätningar etc.
Detta skapra en mycket stark efterfrågan på våra tjänster. Som OVK-kontrollant hos oss kan du även få arbeta med andra stimulerande och intressanta projekt. Arbetet kommer att ske i nära relation med våra servicetekniker och mättekniker.

Kvalifikationer

I din roll är det viktigt att du tar ansvar och ser till att leverera bra kvalitet i rätt tid. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet. Krav är att du innehar eller har innehaft behörighet som OVK-kontrollant. Gärna B-körkort, resor i tjänsten förekommer. Företaget tillhandahåller bil.

Personliga egenskaper


Du är strukturerad, noggrann och är van att kommunicera med människor och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vi har en mycket väl utvecklad personalpolicy, med förutom sedvanliga förmåner, unika lösningar som vi skräddarsyr så att det passar just för dig.

Man befinner sig i olika skeden i livet och det har vi tagit fasta på. Därför tar vi tillsammans fram anställningsvilkor som passar jut för dig och som gör att du kan utvecklas optimalt, samtidigt få ett rikt arbetsliv och inte minst rik fritid.

Vi har t ex en populär gymträning på en gång i veckan för den som vill och ser till att vi har andra trivselaktiviteter året runt, du kanske har förslag på en ny?

Kontaktpersoner

Linda Strid, personal 0520-22 12 00

Anders Lindegren, konsultchef 0520-22 12 08
Ansökan


Kontakter behandlas konfidentiellt. Vi intervjuar kandidater löpande. Skicka in CV med personligt brev till: personal@thenergiteknik.se, VÄLKOMMEN!!

Vi erbjuder ett utvecklande och utmanade arbete i ett spännande företag som tänker nytt och med goda möjligheter att växa med oss.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Anders Lindegren, 0520 - 22 12 00

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

TH Energiteknik med 18 anställda arbetar för att inomhusklimatet är optimalt anpassat till människor som vistas i lokaler och bostäder. Vi deltar i flera projekt runtom i Sverige.
Ett arbete hos oss är både spännande och krävande. Du får det stöd du behöver för att hantera dina arbetsuppgifter.

Vill du utveckla dig själv och sätta fart på din karriär är TH Energiteknik den rätta arbetsgivaren för dig!

TH Energiteknik tillhandahåller tjänster brett inom VVS-området och är specialister på energieffektiva installationer.

Vårt kontor i Trollhättan har bra tåg- och vägförbindelser vilket gör det lätt att pendla från t ex Göteborg eller Uddevalla.

Bil tillhandahålls i tjänsten.

Som vår medarbetare är du med i ett engagerat lag med ett öppet och trevligt arbetsklimat där din utveckling står i centrum. Genom ett omfattande friskvårdsprogram stöttar företaget varje medarbetare så att man kan träna och sköta sin kropp.

En trivselkommitté anordnar regelbundet aktiviteter.


Hitta hit

Trollhättan Visa på karta

Visa var