Orderadministratör export

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du junior inom logistik eller inköp och söker nya möjligheter? Har du erfarenhet av att arbeta internationellt och har arbetat i SAP? Vi söker nu en ny stjärna till vår kund i Alingsås!
Vi på StudentConsulting söker nu till vår kund inom tillverkningsindustrin en orderadministratör. Du kommer att tillhöra ett litet team om ca 4 personer där du arbetar med orderhantering mot exportmarknaden. Vår kund är just nu inne i en omorganisation och därför kan vissa förändringar i rollen förekomma. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innefatta hantering av inkommande kundorder samt dokumentation och hantering av tull och export. I arbetet används framförallt SAP. Är du en junior logistiker som tidigare arbetat administrativt inom logistik eller inköp kan du ha en passande profil för denna tjänst.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos vår kund i Alingsås. Tillsättning är planerad till mitten av november och tillsvidare. Du arbetar vardagar, kontorstid och tjänsten är på heltid.

Kunskaper för uppdraget

För denna tjänst söker vi dig som:
  • Har erfarenhet av att arbeta administrativt med internationella kontakter
  • Har god kunskap i och erfarenhet av affärssystemet SAP samt Excel
  • Har högskoleutbildning inom logistik, ekonomi eller motsvarande
  • God svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du flexibel, självständig och tar gärna egna initiativ. Du är mycket strukturerad och tycker om en koordinerande roll där du får ha många bollar i luften. Noggrannhet är viktigt för dig då du är administrativt lagd. Vidare är du duktig på att kommunicera och samarbeta med andra.

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt.

Låter denna tjänst intressant? Vi arbetar med ett löpande urval, så sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!