Operativ inköpare till TOOLS Sverige i Alingsås!

Om jobbet

Är du en driven person med erfarenhet av administration och en stor vilja att lära? Har du tidigare arbetat i affärssystem och är strukturerad och gärna kommer med förslag på förbättringar? Då ska du söka tjänsten som operativ inköpare!

Om tjänsten
TOOLS Sverige AB ingår i B&B TOOLS-koncernen och finns på ca 75 orter runt om i Sverige från norr till söder, med ca 600 anställda. Företaget är Nordens största leverantör av produkter och tjänster till industriarbetare och hantverkare. Idag har TOOLS Sverige över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Som operativ inköpare ansvarar du för att säkerställa optimal hemtagning av artiklar till TOOLS centrallager, där du ansvarar för en egen leverantörsportfölj, fullfölja inköp och säkerställa till att avtal följs av båda parter. Dina kontaktytor kommer vara både med interna intressenter så som kategoriansvariga, lager, butiker samt logistik- och finansavdelningen men också kommunikation med leverantörer för att säkerställa det löpande inköpet. Du säkerställer kvaliteten på styrande data på leverantörsnivå i avropsprocessen samt ha övergripande ansvar för leverantörers servicegrad och artiklar. Ditt ansvarsområde inkludera att driva kompetensutveckling och att säkerställa att logistikpåverkan är optimal i inköpsarbetet. Vidare kommer du att ansvara för att styra, utveckla och effektivisera inköpsarbetet i samråd med ansvarig manager.

Om dig
Du har studerat en eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp, logistik, ekonomi eller annat relevant område och har god förståelse för inköpsprocessen och logistikflöden. Alternativt har du likvärdiga arbetslivserfarenheter där du tidigare är van vid att ha kundkontakt och arbeta administrativt. Du är van vid att arbeta med MS Office som verktyg och du har god erfarenhet av att arbeta med system som verktyg. Har du tidigare erfarenhet av att arbetet i Movex, E3 eller Diver så är detta mycket meriterande. Du har goda kunskaper i engelska språket och behärskar det svenska språket obehindrat i tal såväl som skrift.
För att trivas i rollen tror vi att du är en noggrann och strukturerad person, med siffersinne. Vidare har du en god analytisk förmåga och kommer med förslag och vill se förbättringar. Du är driven och har en stor vilja att lära dig.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Behärskar svenska språket obehindrat och goda kunskapar i engelska spårket
  • Kunskap inom MS Office och specifikt Excel
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som operativ inköpare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget kommer att starta snarast möjligt och pågå fram till sista mars 2017, för rätt person finns det goda chanser till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Carlsson på 031 725 45 39

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Kontakt

Ring Caroline Carlsson, 031-725 45 39

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.