Norsktalande kundtjänstmedarbetare till H&M

Om jobbet

Är du en öppensinnad och driven person som vill ge service i världsklass? Är du flytande i norska samt svenska och är på jakt efter ett meriterande kundtjänstjobb? H&M söker nu efter fler medarbetare till sin kundtjänstavdelning och det kan vara du!

Information om uppdraget

Academic Work söker för H&M's räkning en serviceinriktad person till sin kundtjänstavdelning där du kommer arbeta mot den norska marknaden. Kan även komma i kontakt med svenska kunder varpå det är krav på både finska samt svenska språkkunskaper.

Du kommer att tillhöra en avdelning med 80 kollegor som sitter i öppna kontorslandskap. Arbetsplatsen präglas av en positiv stämning där varje anställd är betydelsefull. Med en positiv grundinställning kommer du långt där H&M arbetar för att lära upp dig med bästa förutsättningar. Viljan att utvecklas både som person, men också utveckla organisationen är i fokus, där din input alltid är värdefull. Ta därför vara på möjligheten att få in en fot på ett attraktivt företag, samla på dig meriterande erfarenhet under studietiden och där möjligheten till att fortsätta utvecklas framåt finns!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och H&M's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos H&M.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare på H&M kommer du vara en del av en föränderlig organisation med stort fokus på god service. Du kommer att arbeta med telefon och mejl som huvudsakliga arbetsverktyg och besvara frågor gällande betalning, leveranser och beställningar.

Du kommer exempelvis att:
 • Besvara frågor per telefon vid inkommande samtal
 • Ta hand om inkommande mejl från kunder
 • Arbeta med registrering i olika system
Anställningen börjar med 1-veckas utbildning antingen v. 41 eller v. 44

Vi söker dig som
 • Är flytande i tal samt skrift i norska och svenska.
 • Är flexibel och tycker om att lära sig nya saker
 • Har rätt attityd för att överträffa förväntningar
Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll inom kundtjänst eller har systemvana.

Som person är du öppen för förändring och har rätt attityd för att utvecklas. Du är vidare serviceminded och ser detta som en möjlighet att få erfarenhet för framtida uppdrag. H&M lever sina värderingar och du arbetar också för att bli en del av denna kultur.

Övrig information
 • Start: v. 41 eller v. 44
 • Omfattning: 35 timmar per vecka och kundtjänsten har öppet följande, mån-fre kl. 7-21 och lör-sön 9-19.
 • Placering: Borås
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Läs mer om hur H&M presenterar sig här H&M.