Nolbyskolans härliga elever i åk 1 söker engagerad och glad lärare

Om jobbet

Du kommer att undervisa dina elever i åk 1. Du planerar verksamheten tillsammans med kollegor utifrån gällande styrdokument för att utmana och utveckla våra elever så långt det är möjligt i förhållande till kunskapsmålen. Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i skolans utveckling och kollegiala lärande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleexamen som lärare och har behörighet att undervisa i åk 1. Du är flexibel, samarbetsvillig och har förmågan att se möjligheter samt värdesätter att upprätthålla ett gott arbetsklimat och goda relationer. Vi lägger även stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som krävs för att fungera bra i yrket. Vi söker därför dig som inspireras av att tänka nytt och kreativt. Du fokuserar på det som fungerar och är nyfiken på andra människor.

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde. I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Kicki Brodin, 0322-61 64 58

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. Vi söker dig som gillar fart och fläkt och vill arbeta på en skola där humor och värme sätter prägel på tillvaron. Vårt fokus ligger på det som fungerar, på lösningar och styrkor. På Nolbyskolan strävar vi efter att utveckla våra metoder och arbetssätt. Skolan har ca 315 elever i årskurserna F-6. Vill du höra vem vår nya rektor är?http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=5758499