Nolbyskolan söker lärare i musik

Alingsås kommun · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Du kommer att undervisa elever i musik i årskurserna 3-6 . Du planerar verksamheten utifrån gällande styrdokument för att utmana och utveckla våra elever så långt det är möjligt i förhållande till kunskapsmålen. Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i skolans utveckling och kollegiala lärande. Vi söker därför dig som inspireras av att tänka nytt och kreativt. Du fokuserar på det som fungerar och är nyfiken på andra människor.

Kvalifikationer
Lärarexamen och lärarlegitimation eller tidigare erfarenheter av undervisning.

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde. I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Kicki Brodin, 0322-61 64 58

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. Grundskolan i Alingsås genomsyras av ett unikt utvecklingsarbete utifrån vår vision "Lust att lära". Vår övertygelse är att om vi ska kunna skapa denna lust så är trygghet, tillit, respekt och nyfikenhet grundläggande värden. Nolbyskolan är en F-6-skola med fyra fritidsavdelningar och totalt 310 barn. På Nolbyskolan kommer du att ha förmånen att få jobba med engagerad personal med fokus på lärandet, på samskapande och på en styrkebaserad organisation.