NC-programmerare sökes till Trollhättan

Om jobbet

Har du jobbat inom tillverkningsindustrin med skärande bearbetning, eller är erfaren CNC-operatör? I samarbete med vår kund erbjuds nu en unik möjlighet för dig att ta nästa steg i karriären till NC-programmerare. Urval sker löpande, sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Introduktionen börjar med två kurser i NX och TeamCenter. Du kommer därefter att få en mentor, och under 6 månaders handledning få möjligheten att växa in i rollen. Avdelningen består idag av 30 medarbetare, och man arbetar i mindre team om 5 personer. Som NC-programmerare har du framförallt kontakt med detaljansvarig samt operatörer.

Arbetsuppgifter:
 • Utveckla och modifiera befintliga NC-program till företagets maskiner.
 • Test och verifiering.
 • Inköp av verktyg till projektet i samarbete med verktygsleverantörer inom skärteknik.
 • Nära samarbete med konstruktörer, produktionstekniker och operatörer.
Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av tillverkningsindustrin, som har ett tekniskt intresse och är redo att ta nästa steg i karriären. Du är praktiskt lagd och är nyfiken på att lära dig mer om teknik/programmering. Som person är du social, flexibel och prestigelös. Då du även har kontakt med kollegor i andra länder krävs det att du kan prata engelska obehindrat.

Krav:
 • Minst 1 års erfarenhet som CNC-operatör, alternativt erfarenhet av manuell svarvning.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
 • Teknisk högskoleutbildning.
 • Industriteknisk gymnasieutbildning.
 • Erfarenhet av NX / CAD.
 • Körkort.
 • Lokal anknytning.
Villkor

Start: Omgående eller enl. ö k
Placering: Trollhättan
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Sandra Svensson, 0735 168 977

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Vår kund är ett globalt företag och en ledande aktör inom flygindustrin. För denna tjänst kommer du att vara placerad företagets huvudkontor i Trollhättan. Du erbjuds att vara del av en spännande bransch och arbeta på ett företag som ligger i framkant av tekniken. Det finns goda utvecklingsmöjligheter, både i Sverige och utomlands.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.