Om jobbet

Montör

Legalett Byggsystem AB söker montör till vår produktion av golvvärmesystem. Arbetet består av att tillverka värmeaggregat och prefabricera rörsystem avsedda vårt luftburna värmesystem, samt sammansättning av komponenter för vattenburen golvvärme till leveransklara paket.

Aktuella arbetsmoment är till exempel
bearbetning/koppling av elektriska komponenter. Lödning/koppling av värmevattenkomponenter. Montering och enklare bearbetning av plåtdetaljer samt packning för leverans.

Vi ser gärna att du har grundläggande el-kunskaper och ett allmänt brett sinne för teknik i praktiken.

Tillträde

Tillträde till tjänsten kan ske snarast.

Kontakt

Legalett Byggsystem AB

Siw Ericsson

Tel dir. 0303-333 935

Tel vx. 0303-74 80 25

Mail: siw.ericsson@legalett.se
Jobbfakta
Ort
Ale
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Industri & Produktion
Tillverkning
Kontakt

Mejla eller ring Siw Ericsson, 0303-333935

Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Om Legalett

Legalett Byggsystem innefattar konstruktion, produktion och utförande av lösningar för grund, vägg och bjälklag med komponenter som t.ex. sockelelement, cellplastisolering, formsystem, prefabricerade armeringslösningar samt fäst och distanssystem mm.

Legaletts Golvvärmesystem utgörs av luftburen- respektive vattenburen golvvärme. Båda erbjuds som kompletta systemlösningar.

Vår idé är att
leverera fullständiga lösningar. Det innebär förutom ingående material, även alla de tjänster som är kopplade till produkterna. Verksamheten är heltäckande genom att vi har egen projektering och utveckling, egen produktion av komponenter samt logistiktjänster.

Vi har producerat
flera miljoner kvadratmeter grunder och golvvärme sedan 1983. Resultatet är en stor erfarenhet och genuint kunnande inom våra verksamhetsområden.

Huvudkontoret ligger
i Älvängen 3 mil norr om Göteborg, där ca 35 personer är sysselsatta med bl. a. försäljning, administration, konstruktion, produktion och logistik.


Hitta hit

Visa var