Modersmålslärare i tyska, 15 % Östlyckeskolan

Om jobbet

Undervisa i modersmål tyska för grundskolans elever årskurs 1-9.

Kvalifikationer
Sökande bör ha behörighet som modersmålslärare i tyska samt ha tyska som modersmål och goda kunskaper i den tyska grammatiken.

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde. I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Karin Berndtsson-Brambo, 0706-750996

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. ÖSTLYCKESKOLAN Söker MODERSMÅLSLÄRARE Tyska ca 15% Sökande bör ha behörighet som modersmålslärare i tyska samt ha tyska som modersmål och goda kunskaper i den tyska grammatiken. Goda kunskaper i svenska språket är nödvändigt. Tillsvidare Tillträde: 2017-01-09 Upplysningar: Rektor Karin Berndtsson-Brambo tel: 0322-616468, 0706-750996. Sista ansökningsdag: 2016-12-12 Till ansökan bifogas endast meritförteckning. Betyg lämnas i samband med en eventuell anställningsintervju. Din ansökan kommer att sparas på enheten i tre år. Ansökan görs via www.offentligajobb.se VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!