Modersmålslärare i albanska

Ale kommun · Utbildning · 14 dec

Om jobbet

Arbetet innebär undervisning i modersmål åk 1-9 inklusive bedömning och betygsättning och strukturerad studiehandledning på modersmål. Studiehandledning kan bli aktuell i flera kunskapsområden och ämnen.

Kvalifikationer
Språklärarexamen med legitimation eller motsvarande. Du är trygg, stabil, bra på att samarbeta och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Ale
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Ban Saeed, 0737-73 10 23

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Modersmålsenheten är lokaliserad i Kyrkbyskolan i Nödinge men undervisning bedrivs på flera skolor i kommunen. Drygt 550 elever läser modersmål i Ale kommun.

Hemsida
http://ale.se/