Metodstödjare / Boendestödjare

Om jobbet

Socialpsykiatrin söker Metodstödjare / Boendestödjare som arbetar med att ge stöd till personer med psykisk funktionsnedsättning i ordinärt boende. Som boendestödjare är det din uppgift att utifrån varje enskild persons behov ge det stöd som han/hon behöver för att leva sitt liv så självständigt som möjligt. Stödet ges på ett sådant sätt att det på kort eller lång sikt utvecklar och stärker individens förmåga att strukturera sitt vardagsliv. Vi eftersträvar hög grad av brukarinflytande och stödinsatser utformas och anpassas efter var och en och formuleras i en genomförandeplan. I tjänsten ingår att vara metodstödjare åt övrig personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är beteendevetare, socionom eller har annan eftergymnasial utbildning inom området som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser att du är drivkraftig och flexibel som person med ett professionellt förhållningssätt. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, av dokumentation och du har förmåga att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har kännedom och erfarenhet av metodstöd och att arbeta utifrån ESL-metoden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande. Betyg/intyg lämnas vid en eventuell intervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Ring Simon Hägglund, 0321-595642

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23500 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! Verksamhet Funktionsnedsättning utför alla de insatser som regleras i LSS (Lagen om stöd och service åt vissa funktionsnedsatta), vilka bland annat inkluderar särskilt boende och daglig verksamhet samt personlig assistans. Verksamhetens främsta uppgift är att främja jämlikhet i levnadsvillkoren och full delaktighet i samhällslivet för personer med funktionsnedsättning.