Medarbetare till kundservice sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till vår kund i centrala Borås. Uppdraget är långsiktigt och du anställs av Uniflex och hyrs ut till kund.
För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund efter en tids inhyrning.

I din roll som kundservicemedarbetare kommer du att hjälpa kunder med deras ärenden via telefon och mail. Det ingår även en del administrativa åtgärder. De ärenden som berörs är nya bokningar, om - och avbokningar samt information till dinnershows och teatrar.

Arbetstiderna kan variera då kundenservicens öppettider är vardagar 9-18 samt lördagar 9-15.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad, hjälpsam och som trivs med att sätta kunden i fokus och ge bra service. Det är väldigt viktigt att du som person är punktlig, noggrann och har en hög arbetsmoral. Du som söker tjänsten bör känna dig trygg i arbetet med datorer samt att du utöver svenska även behärskar engelska.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.
Tjänsten inleds med betald utbildning och uppdraget är långsiktigt.

Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal.

Verkar detta intressant? Ansök redan idag. Urval och tillsättning sker löpande!

Lycka till!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.