Medarbetare till Brunnen, AVA 50% kväll/helg

Om jobbet

Du kommer att utifrån upprättad genomförandeplan att ge stöd åt vårdtagaren i exempelvis personlig omvårdnad och hushållssysslor. Du skapar förutsättningar för vårdtagaren att utifrån vårdtagarens förmåga ge möjlighet till den stimulans han/hon klarar att förmå. Du kommer att rapportera och dokumentera enligt gällande riktlinjer och lagstiftning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete och som person är lugn och trygg i dig själv. Du är duktig på att dokumentera och på att kommunicera i tal och skrift. Vi vill att du är flexibel och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde. I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Heidi Juntoft-Jonasson, 0322-61 69 20

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. Vi söker nu en medarbetare till Brunnen i centrala Alingsås! Denna tjänst gäller kvällar 17-21, samt 7-11 och 17-21 varannan helg.