Material Supply Planner

Om jobbet

Beskrivning av jobbet

Till SCA Hygiene Products Edet Bruk i Lilla Edet söker vi nu en Material Supply Planner!

SCA Edet Bruk är ett returpappersbruk som består av ett antal olika produktionsavsnitt såsom Ångcentral, Massaberedning, Papperstillverkning, Konvertering och Logistik. Inom varje produktionsavsnitt finns flera olika produktionsområden innehållande både process och underhåll.

Vi söker nu en material supply planner till vår planeringsgrupp på SCA Edet bruk. Tjänsten rapporterar till planeringschef och ingår i ett arbetslag om totalt fyra personer.

Arbetsuppgifter

Som material supply planner kommer du huvudsakligen att arbeta med att planera och avropa insatsmaterial till våra produkter som vi tillverkar på Edet Bruk mot uppsatta mål inom lager- och servicenivåer samt att göra uppdateringar av artikeldata i relevanta datasystem. Allt arbete sker i nära samarbete med produktionen och planeringsgruppen. Som material supply planner har du även mycket kontakt med interna och externa leverantörer.

Krav

Du har minst högskoleutbildning med för tjänsten lämplig inriktning. Vi förutsätter att du har erfarenhet av och kunskap om produktion eller logistik. Din kommunikativa förmåga är mycket god i såväl svenska som engelska och dina datakunskaper i excel är goda. Meriterande är om du har kunskap i affärssystemet SAP.

Som person är du analytisk, noggrann och självständig med en positiv, öppen och engagerad attityd.

Ytterligare information

Välkommen med din ansökan via vår hemsida senast den 6 november.

Vill du veta mer angående tjänsten är du välkommen att kontakta planeringschef Mats Abrahamsson på telefon 0520-659 000

SCA avböjer vänligt men bestämt säljsamtal från rekryterings- och bemanningsfirmor samt säljare av platsannonser.
Jobbfakta
Ort
Lilla Edet
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA
SCA är ett ledande globalt hygien- och skogsindustriföretag. Vi utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter. Försäljning sker i cirka 100 länder under många starka varumärken, som de globalt ledande TENA och Tork samt regionala varumärken som exempelvis Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo och Vinda. Som Europas största privata skogsägare fäster vi stor vikt vid hållbar skogsförvaltning. SCA har omkring 44 000 medarbetare. Omsättningen 2014 var cirka 104 miljarder kronor (11,4 miljarder euro). SCA grundades 1929, har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, och är noterat på NASDAQ OMX Stockholm. Mer information på www.sca.com.