Maskinsnickare sökes

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medarbetare till en av våra kunder. Det är ett företag som tillverkar beställningssnickerier samt olika typer av inredningar för butiker, företag och offentliga miljöer. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att du med hjälp av arbetskollegorna ska tillverka snickerier utifrån ritningar och beskrivningar från råmaterial till färdig produkt. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med snickerimaskiner.

Formell kompetens

Det är meriterande om du har träteknisk utbildning eller annan relevant utbildning som exempelvis gymnasie/YH-utbildning. Du bör även ha ett intresse för teknik och tillverkning. Har du tidigare erfarenhet av träbearbetning är detta meriterande. Du måste vara kunnig i ritningsläsning samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är drivande och kan arbeta självständigt samt att du ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan. Noggrannhet och kvalitet är nyckelord i ditt arbete men också att kunna arbeta efter uppsatta tidsramar. Ett krav är att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning efter 6 månader
Heltid, dagtid
Borås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande, därför kan tjänsterna tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Snickare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.