Marknadskoordinator

Om jobbet

Till vårt huvudkontor i Borås söker vi nu en:

Marknadskoordinator

Om du
brinner för marknadsföring och är starkt säljorienterad kan det här vara tjänsten för dig!

Nu har du
möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke tillsammans med engagerad personal på den svenska och norska marknaden. I linje med Fristads Kansas marknadsstrategi kommer du att ansvara för framtagning och implementering av specifika marknadsaktiviteter för våra rikstäckande storkunder.

Tjänsten är
ett vikariat på minst ett år.

Arbetsuppgifter

Tillsammans
med säljorganisationen fastställer och implementerar du en effektiv aktivitetsplan för respektive storkund med syfte att säkerställa fokus på varumärket Fristads Kansas. Genom en optimal mix av specifika kampanjer, slutkundsevents, butiksexponering, e-Commerce, DM, mm säkrar du varumärkets attraktionsvärde hos respektive storkund.

Du ansvar
också för framtagning och fastställande av unika kundversioner av den svenska katalogen samt tillhörandes distribution. Du är tillsammans med säljledning behjälplig vid framtagning av prospekts baserat på vilka målgrupper som skall bearbetas, samt koordinerar och supporterar säljorganisationen beträffande medverkan i lokala mässor/aktiviteter. Du tillgodoser också respektive storkund med relevant material såsom bilder, produkttexter och övrig fakta rörande
Fristads Kansas sortiment för att underlätta och stödja deras investeringar inom on-line och off-line marknadsföring.

Vidare
administrerar du affärsområdets säljverktyg och system samt är behjälplig vid generell administration inom ramen för den svenska och norska marknadsorganisationen.

Bakgrund

Vi söker en
marknadskoordinator med minst 3 års erfarenhet från försäljning och marknadsföring och med relevant utbildning inom marknadsområdet. Självklart är du en bra lagspelare och har förmågan att bygga relationer både externt och internt.

Du är
genuint intresserade av att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom marknadsföring. Gedigen kunskap inom området är en självklarhet och det är viktigt att du kan konvertera din marknadsföring till försäljningsresultat. Du har tidigare erfarenhet från att genomföra marknadsföringsaktiviteter baserade på en given budget, du är affärsmässig och har en analytisk förmåga som genererar initiativ och åtgärder i rätt riktning.

Vi ser också
att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Adobe In design, Photoshop och
Illustrator, liksom Google Analytics och Wordpress.

Grundläggande
krav för tjänsten är körkort, god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet.

Vi erbjuder dig
en spännande roll i en organisation som
ligger i framkant inom vår bransch. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.

Övrigt

Har du
frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef, Johan
Hagström 0703 77 79 46.

Senast 5 oktober
vill vi ha din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Affärsområdet Fristads Kansas Partners säljer varumärkena FRISTADS KANSAS och ACODE enbart via återförsäljare.
Återförsäljarna består till största del av industri/bygg handel, arbetsklädersbutiker med inriktning personligt skydd och/eller profil och tvätterier.


Fristads
Kansas Partners ingår i Fristads Kansas Sverige AB som är en del av Fristads
Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Genom en mix av starka varumärken såsom FRISTADS KANSAS, ACODE, HEJCO, BRAGARD, MARTINSON, m.fl. erbjuder vi breda och attraktiva sortiment. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har tre egna produktionsanläggningar. Fristads Kansas
Group omsätter cirka 500 miljoner Euro och har cirka 2 000 medarbetare.


Läs gärna mer på www.fristadskansas.se
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!