LRF Konsult i Vänersborg söker löneadministratör!

LRF KONSULT · Ekonomi · 20 nov

Om jobbet

Vill du arbeta som löneadministratör i ett företag med stark värdegrund, långsiktigt ägande och i en yrkesroll där du får utmanas och utvecklas? Då är det här tjänsten för dig! Till vårt löneteam i Vänersborg behöver vi nu förstärkning av en löneadministratör!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar månatligt löneberedning, löneadministration samt rapportgenerering där vi för närvarande bistår ca 85 kunder med lönehantering. Huvudarbetsuppgifterna innefattar beredning av anställdas närvaro, frånvaro, utläggsredovisning och reseräkningar mm. I de fall våra kunder har försystem innebär ditt arbete att granska transaktionerna före/efter import till löneberedningen. Som löneadministratör hos oss kommer du att arbeta med att ha daglig kontakt med våra kunder och deras anställda för att besvara frågor rörande personalförändringar, arbetstider och lön mm. Du kommer att ha löpande kontakt med myndigheter så som Försäkringskassan, Kronofogden, SCB och Svenskt Näringsliv. Dessutom kommer du att arbeta med årsskiftehantering, semesterårsskiften. Du kommer också sköta rapportering till Fora och Collectum samt andra organisationer som tillhandahåller tjänstepension till anställda.

Vem är du?
Du är utbildad som löneadministratör eller ekonom med inriktning personal. Vi ser gärna att du jobbat några år med löpande lönearbete. Det är meriterande om du arbetat i Hogia Lön eller Hogia Lön Plus. För att du skall lyckas i rollen som löneadministratör, tror vi att det är viktigt att du trivs med att i perioder jobba i ett högre tempo inom en uppsatt tidsram där du samtidigt måste vara noggrann och ansvarsfull i ditt utförande av dina arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös, tycker om att jobba i ett team och är serviceinriktad. Dessutom har du en god förmåga att kommunicera och har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Se film om LRF Konsult här!

Ansökan
Ansökan görs via ANSÖK. Då urvalsprocessen sker löpande är ser vi gärna att du söker så snart som möjligt, dock senast den 20 november 2016. Bifoga din ansökan med ett CV samt personligt brev. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Kerstin Jönsson, Löneadministratör kerstin.jonsson@lrfkonsult.se 0521-572412 alt Christina Olsson, Kontorschef christina.olsson@lrfkonsult.se 0521-572416.

Fackliga representanter:

Unionen, Sven-Olof Sterner, 0521-572428

SACO, Liza Hogen, 054-177415

Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Jobbfakta
Ort
Vänersborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget