LRF Konsult i Borås söker skogsekonom!

LRF KONSULT · Ekonomi · 15 nov

Om jobbet

Är du en driven skogsekonom som brinner för att ge skogsägare rådgivning, eller har du viljan och ambitionen att nå dit? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas! Vi säljer och levererar rådgivningstjänster inom ekonomi & skatt, juridik, mäkleri och affärsrådgivning till småföretag i alla branscher. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Borås där du kommer att vara placerad, men du kommer även att arbeta på våra närliggande kontor.

Arbetsbeskrivning
I nära samarbete med våra kunder genomför du rådgivning inom skogsekonomi och skatter, upprättar kapitalvinstberäkningar, deklarationer och bokslut. Det är meriterande om du kan upprätta skogsbruksplaner och värderingar, och har du dessutom erfarenhet från generationsskiften är det en stor fördel. I rollen som skogsekonom ingår även arbete med tillväxt och nykundsbearbetning och du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en bakgrund som skogstekniker, skogsmästare, jägmästare eller motsvarande. Viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till din skogliga bakgrund. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster har du både erfarenhet av och en nyfikenhet på nya digitala lösningar mot kund. Du stimuleras av att se den nya teknikens alla fördelar!

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete, och du drivs av att skapa resultat över förväntan!

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Se film om LRF Konsult här!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 15 oktober. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Henry Larsson, 0321-173 72.

Fackliga representanter:

Unionen, Sven-Olof Sterner, 0521-57 24 28

SACO, Liza Hogen, 054-17 74 15

Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget