LRF Konsult i Borås söker kvalificerad redovisningskonsult med eller utan egen kundstock

LRF KONSULT · Ekonomi · 30 jan

Om jobbet

Är du en serviceinriktad, affärsmässig och självständig redovisningskonsult? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas! Vi tillhandahåller ekonomi- och rådgivningstjänster till ägarledda företag i alla branscher. LRF Konsult är i en spännande utveckling mot att bli Sveriges bästa rådgivningsföretag och till vårt kontor i Borås söker vi nu en kvalificerad redovisningskonsult! Du kommer även att arbeta på kontoren i Ulricehamn och Svenljunga vilka ingår i samma kontorsgemenskap.

Arbetsbeskrivning
I nära samarbete med dina kunder sammanställer du självständigt bokföring, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer samt ger ekonomisk rådgivning. Du kommer ha en komplex och spännande roll som redovisningskonsult med stort fokus på både att leverera kvalificerad rådgivning och proaktivt marknads- och försäljningsarbete.
Som Sveriges största ekonomi- och rådgivningsleverantör till ägarledda företag kan vi ge våra kunder och anställda både det stora företagets kompetens och resurser i kombination med det lilla företagets närhet. Du kommer tillsammans med våra övriga redovisningskonsulter, ha en viktig roll i utvecklingen av våra kontor med framtidens digitala tjänster.

Vem är du?
Du har en ekonomexamen eller alternativt har arbetat ett antal år och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du redan är auktoriserad redovisningskonsult. Vi är även intresserad av dig som har egen kundstock. Goda datorkunskaper och erfarenhet av bokföringsprogram är en självklarhet.
Du är självständig, förtroendeingivande, noggrann och har en god förmåga att skapa nya kontakter, såväl internt som externt. Du gillar utmaningar, har ett stort driv och får saker att hända. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Ansökan
Ansökan görs via Ansök nedan. Vi kallar löpande till intervju, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Bifoga din ansökan, CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorschef Henry Larsson på tfn 0321-173 72 alt. henry.larsson@lrfkonsult.se

Facklig representant, Unionen, Sven-Olof Sterner, 0521-57 24 28
Facklig representant, SACO, Liza Hogen, 054-17 74 15
Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget