Lön och HR administratör

Lernia · Administration · 31 dec

Om jobbet

Om företaget

Vi söker omgående en lön & HR administratör till vår kund i Trollhättan.

Arbetsuppgifter

I din roll som löneadministratör kommer du självständigt att arbeta med hela löneprocessen där du bereder och sammanställer samt betalar ut löner. Du gör avstämningar ar konton och upprättar anställningsavtal. Dina arbetsuppgifter kommer också innehålla HR statistik och div rapporteringar. Utöver detta kan du även komma att behöva läsa och tolka kollektivavtalens regler och ge support till chefer och medarbetare.

Formell kompetens
  • Minst 3 års erfarenhet av självständigt lönearbete.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • SAP R/3 är meriterande.
Din bakgrund

Vi tror att du flera års erfarenhet av löneadministration. Du har tidigare arbetat i och att du är van vid att hantera både kollektiv- och tjänstemannalöner.

Personliga egenskaper

Den person som vi söker gillar att utföra sitt arbete på ett självständigt och på ett strukturerat sätt, vidare ser vi gärna att du är administrativt lagd, utåtriktad, lättsam och positiv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Dagtid/Trollhättan

Tillträdesdag

Omgående!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.