Leveransmekaniker

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ny medarbetare till vår verksamhet i Alingsås. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Som Leveransmekaniker i vår verkstad arbetar du med montering på nya och begagnade fordon. Service, underhåll och mindre reparationer på båtar, fyrhjulingar och vattenskotrar. Rollen innebär även tvätt och rekonditionering av begagnade fordon.

Personliga egenskaper
Du är ordningsam, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Har lätt för att ta egna initiativ även under tidspress. Och en god förmåga att hantera många olika moment under högsäsong. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att ha en god samarbetsförmåga. Du har lätt för att ta till dig instruktioner och ser din framgång i teamets framgång.

Din bakgrund
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning samt erfarenhet som mekaniker där du har utfört både servicearbeten och reparationer. Har du erfarenhet ifrån el och/eller diagnostik ser vi det som meriterande. Det är också meriterande om du har jobbat med våra märken. En förutsättning för arbetet är att du har datorvana. Du bör behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan skickas per e-post till:
jobb@borjessonsbil.se

Märk mailet med Mekaniker/ATV i ämnesraden.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Anders Lekmark, 0322-659341

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Alingsås Visa på karta

Visa var