Leg. Sjuksköterska med inriktning Psykiatri

Om jobbet

Som leg. sjuksköterska inriktning psykiatri har man omvårdnadsansvar för ett antal patienter. Man undervisar och delegerar till baspersonal, samverkar internt och externt. Det ingår även att handleda övriga personalgrupper vid behov.

Kvalifikationer
Du är leg. sjuksköterska med vidareutbildning psykiatri. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med målgruppen inom socialpsykiatrin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du under fliken lediga jobb i kommunen på vår hemsida vanersborg.se/jobb. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Vi erbjuder också olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett. Vi välkomnar att du lämnar din ansökan genom att fylla i formuläret så noggrant som möjligt. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Vänersborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Maria Åberg, 0521-72 23 26

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

Inom hemsjukvården bedriver vi varaktiga och planerade insatser inom det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret. Målgruppen består av personer i alla åldrar inom socialpsykiatrin.