Lärare Vegby skola

Ulricehamns kommun · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Uppdrag som lärare i årskurs 5 på Vegby skola. Du planerar och håller undervisning i klass enligt skolområdets timplan samt anpassar undervisningen för enskilda elever. Skolan har undervisning i B-form för vissa elevgrupper. Tillsammans med dina lärarkollegor tar du ansvar och samarbetar i upplägg av undervisning samt för andra arbetsuppgifter som ingår i verksamheten. Som lärare arbetar du utefter gällande lagar och förordningar som styr grundskolan.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs lärarutbildning med behörighet för grundskolans tidigare år. Det är meriterande om du har behörighet i svenska, bild, musik samt So-ämnen. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med barn i en ledande ställning eller som lärare ser vi det som meriterande. Vi söker dig som är kreativ och idérik i din undervisning, där du har ett tydligt kvalitetsfokus och flexibelt förhållningssätt. Du känner dig trygg i din yrkesroll och arbetar självständigt och strukturerat. Du bör vidare ha en god samarbetsförmåga och arbetar väl tillsammans med kollegor i aktuella frågor, elevhälsofrågor samt kring ansvar för arbetsuppgifter utöver undervisning utifrån ett problemlösande förhållningssätt. Vi lägger vid denna rekrytering stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). För en tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation, annars blir anställningen en visstid. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Maria Persson, 0766-435916

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23500 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola - åk 6, verksamhet åk 7-9 och Tingsholm samt verksamhet barn- och elevhälsa. Det finns nitton förskolor, pedagogisk omsorg, elva grundskolor årskurs 1-6, två årskurs 7-9 skolor samt ett gymnasium med vuxenutbildning, särskola. Det finns även totalt sju skolexpeditioner med administrativt stöd. Till Gällstad skolområde hör grundskolorna i Gällstad, Tvärred, Vegby och Marbäck. Nu söker vi en kreativ och engagerad lärare till Vegby skola!