Lärare i svenska och svenska som andraspråk

Om jobbet

Uppdrag som lärare med undervisning i svenska och svenska som andraspråk inom vuxenutbildningen på Tingsholmsgymnasiet i Ulricehamn. Planera och hålla undervisning i klass samt anpassa undervisning för enskilda elever och utföra andra arbetsuppgifter som ingår i verksamheten. Som lärare arbetar du utefter gällande lagar och förordningar som styr skolan.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs lärarutbildning med behörighet för att undervisa i svenska och svenska som andraspråk på gymnasial nivå. Det är även meriterande om du har behörighet att undervisa i samhällsorienterade ämnen på gymnasial nivå. Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare på gymnasial nivå, där vi ser det som meriterande om du har arbetat inom vuxenutbildningen. Har du kompetens inom specialpedagogik är det meriterande. I din yrkesroll som lärare är du väl förtrogen och använder dig av ett formativt lärande.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och/eller legitimation i din ansökan. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Stefan Hagebring, 0766-4354555

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23500 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! Vuxenutbildningen på Tingsholmsgymnasiet i Ulricehamn har cirka 550 studerande per år, dessa elever studerar inom grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Vi erbjuder både lärarledda kurser och kurser på distans.