Lärare i matematik och konstruktion

Om jobbet

Alströmergymnasiet i Alingsås kommun är en stor gymnasieskola med drygt 1100 elever fördelade på 12 nationella program, gymnasiesärskolan samt introduktionsprogrammen där också språkklasser för nyanlända elever ingår. Skolan är indelad i 5 sektorer, med en rektor som chef i varje sektor och tillsammans är vi 180 medarbetare. Vi söker dig som är en engagerad lärare i matematik och konstruktion 1, på gymnasiets teknikprogram. Vårt Teknikprogram är ett teknikcollege där stor vikt läggs på samarbete med arbetslivet. Programmet är ett av skolans största och vi har tre inriktningar: Teknikvetenskap, Design och produktutveckling samt Informations- och medieteknik. Höstterminen 2016 startade vi även upp det fjärde året inom informationsteknik med utgång nätverksteknik. Du kommer att ha din programtillhörighet på Teknikprogrammet men också bedriva undervisning på andra program, såsom tex Bygg- och anläggningsprogrammet

Kvalifikationer
Du ska vara behörig lärare med lärarlegitimation i matematik på gymnasiet. Behörighet att undervisa i konstruktion och CAD är önskvärt. Det är meriterande med erfarenhet av både arbete inom branschen och undervisning.

Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Mejla eller ring Elisabeth Gejrot, 0706-75 34 10

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

Alingsås är känd som Kaféstaden och för sin ljusdesign - "Lights in Alingsås". Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås ligger nära. Med tåg till Göteborg tar det drygt 30 minuter, under en timme till Borås och Skövde och under tre timmar till Stockholm. Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.