Lärare i grundskolans tidigare år

Om jobbet

Lärare med placering i åk 4-6 på Ulrikaskolan. Ditt uppdrag blir att arbeta tillsammans med övriga lärare i arbetslaget för åk 6 med klassläraransvar, ämnesansvar och betygsättning samt att medverka i arbetet med att öka måluppfyllelsen.

Kvalifikationer
Behörig lärare samt lärarlegitimation med inriktning mot grundskolans tidigare år. Det är önskvärt att du har behörighet i svenska, engelska, matematik, NO och SO. Du är flexibel, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar din legitimation i din ansökan. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning, detta enligt lagen om registerkontroll inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg (SFS 2000:873). Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Mimmi Målberg, 0321-595401

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23200 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola - åk 6, verksamhet åk 7-9 och Tingsholm samt verksamhet barn- och elevhälsa. Det finns nitton förskolor, pedagogisk omsorg, elva grundskolor årskurs 1-6, två årskurs 7-9 skolor samt ett gymnasium med vuxenutbildning, särskola. Det finns även totalt sju skolexpeditioner med administrativt stöd.