Lärare åk 6 i MA/NO/BL/SV, Kyrkbyskolan

Ale kommun · Utbildning · 25 nov

Om jobbet

Du kommer att undervisa i MA, NO, BL och SV i åk 6. Du blir en del av arbetslaget i åk 6, mentorskap ingår. Tjänsten är ett vikariat pga föräldraledighet.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare och är behörig i MA, NO, BL och SV. Vi söker dig som är öppen, positiv och ansvarstagande samt har ett brinnande intresse för ditt yrke. Du använder digitala verktyg i undervisningen. Du har erfarenhet av bedömning och återkoppling till elever. Du gör pedagogiska planeringar med elevinflytande i åtanke. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer påbörjas under ansökningstiden, vänta inte för länge med din ansökan. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Ale
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Mejla eller ring Ulrika Andersson, 0704-32 07 22

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 29 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver! Kyrkbyskolan har ca 280 elever i åk 4-6. Skolan ligger centralt i Nödinge, dit det finns goda kommunikationer. Nyligen flyttade vi in i nyrenoverade lokaler anpassade efter modern skolverksamhet. Kyrkbyskolan strävar efter att vara en skola där eleverna lär för livet och utvecklar en positiv självbild, en skola där eleverna har studiero och känner trygghet. Vi vet att alla elever kan utvecklas, att alla kan och vill lära sig. Vi vet att varje pedagog kan påverka varje barns utveckling.

Hemsida
http://ale.se/