Lageradministratör

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu dig som vill arbeta som lageradminsitratör hos en av våra kunder inom tillverkningsindustrin.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera och innefattar administration och praktiskt arbete inom lager och logistik samt att hantera dokumentaion och varuflöden.

Formell kompetens

Vi söker dig som har gymnasiekompetens eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lager- och logistikbranschen, spedition eller industri. Har du erfarenhet av orderadministration är det mycket meriterande.
Lager- eller industrivana
Körkort och tillgång till bil
Truckkort är meriterande

Personliga egenskaper

Som person är du intresserad av att utvecklas, och kanske i början av din karriär. Du är flexibel och nogrann och är bra på att arbeta i en kombinationstjänst med administration och praktiska uppgifter inom lager.
Det är av största vikt att du är duktig på administration samt datahantering och har lätt för att utrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska i all kommunikation och dokumentation.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/dagtid
Visstidsanställnig med möjlighet till förlängning
Kinna

Tillträdesdag

Omgående. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.