Kundtjänstmedarbetare till H&M sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du serviceinriktad och vill jobba med kundtjänst? Då är det dig vi söker!
StudentConsulting söker nu kundtjänstmedarbetare till H&M i Borås. Arbetsplatsen ligger i centrala Borås och du kommer att jobba i ett team tillsammans med andra kundtjänstmedarbetare med olika språkkompetenser. Arbetstiden är förlagd på både dagtid, kvällar och helger. Dina arbetsuppgifter är är att bistå och hjälpa kunder via mejl och telefon

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund som konsult. Tjänsten är på ca 80-100%. Vi ser det långsiktigt och för rätt person så finns möjlighet till anställning hos kund. Lön enligt avtal. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du skriver och talar flytande svenska samt även kunskaper i engelska. Som person bör du gilla service och sätta kunden i fokus. Du är såväl noggrann som effektiv, gilla att jobba under viss tidspress och vågar att ta för dig. Vi ser även att du som person är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Du bör ha ett intresse för språk. Erfarenhet av kundtjänstarbete gärna inom textil och mode, är meriterande, men inget krav. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra ett skriftligt test i svenska.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 feb

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!