Kundtjänstmedarbetare i finska språket sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Skriver och talar du flytande finska? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting söker nu dig som är finsktalande till vår kund i Borås. Vår kund behöver mer kompetent personal i sitt team med finska kundtjänstmedarbetare. Arbetsplatsen ligger i centrala Borås och du kommer att jobba i ett team tillsammans med andra kundtjänstmedarbetare med olika språkkompetenser. Arbetstiden är förlagd på både dagtid, kvällar och helger.

Dina arbetsuppgifter är kundtjänstarbete på finska främst via mejl, men även via telefon kan förekomma.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund som konsult. Tjänsten är på ca 80-100%. Vi ser det långsiktigt och för rätt person så finns möjlighet till anställning hos kund. Lön enligt avtal. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du skriver och talar flytande finska och även förstår svenska. Som person bör du gilla service och sätta kunden i fokus. Du är såväl noggrann som effektiv, gilla att jobba under viss tidspress och vågar att ta för dig. Vi ser även att du som person är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Du bör ha ett intresse för språk.

Erfarenhet av kundtjänstarbete gärna inom textil och mode, är meriterande, men inget krav. Observera att det är ett krav att du skriver och talar finska flytande samt har goda kunskaper i svenska! Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra ett skriftligt test från svenska till finska. Vi vill att du i din ansökan beskriver dina språkliga kompetenser.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!