Kundmottagare/vågadministratör

Om jobbet

Är du en serviceinriktad person som vill jobba både administrativt och med kundmottagande? Då kan du vara personen vi söker!

Hur ser din arbetsdag som kundmottagare/vågadministratör på Ragn-Sells Heljestorp ut?
Din roll kommer att innebära kundmottagande i form av att ta emot lastbilar och säkerställa att transportdokument och handlingar är korrekta. Du kommer även att väga in lastbilarna och ha mycket intern kommunikation. Arbetsuppgifterna innefattar också att arbeta med administration där du ska sköta fakturering, ta fram statistik och göra beställningar.

Företaget ligger i Vänersborg. Arbetet kommer att vara schemalagt på vardagar och variera mellan kl. 6-15 eller kl. 9-18 då ni är tre stycken som delar på ansvaret att bemanna vågen.
Uppdraget startar omgående och behovet pågår under tre månader med stor möjlighet till förlängning.
Du blir anställd som konsult hos oss på Adecco och kommer att arbeta hos Ragn Sells.

Vem trivs här?
Din förmåga att samordna och strukturera gör dig till en viktig pusselbit och du jobbar effektivt såväl som noggrant. Du som är serviceminded och tycker om att ha mycket kundkontakt, samtidigt som du lockas av administrativa arbetsuppgifter kommer snabbt in i din roll. Som person är du glad och positiv med skinn på näsan. Har du erfarenhet av att jobba i en liknande roll sedan tidigare så är det mycket meriterande. Vidare har du goda dator- och systemkunskaper och är van att möta kunder och hjälpa till för att det ska gå snabbt och smidigt. Du är en person som gillar att ha många bollar i luften.

Känner du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig? Är du dessutom en flexibel och lättlärd person som trivs med att jobba i grupp såväl som självständigt kan du vara helt rätt person för detta uppdrag!

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom formuläret nedan.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Vänersborg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Emma Johansson, 031-725 45 08

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.