Kul extrajobb som servitris/servitör

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi söker för kundsräkning servitriser och servitörer till en bankett/julbord/företagsevent. Arbetet kommer att vara på eftermiddagen/kvällen med sedvanliga serverings sysslor.

Krav på person

Vi söker både dig som har lång och bred erfarenhet av servering och dig som är relativt ny i yrket. Viktigt är att du har ett gott humör och tycker det är roligt att ge gästen de lilla extra så de får en kväll att minnas. Du skall behärska svenska i tal. Har du bil och körkort kan det vara en fördel.

Övrigt

Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare

Start: Intervjuer ser löpande. Skicka din ansökan redan idag
Omfattning: Deltid alt extra
Arbetstid: Dagtid/kvällar/helger
Plats: Borås

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering, och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Fredrik Scander på 073-353 75 38. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk
Jobbfakta

Ring Fredrik Scander, 0733-53 75 38

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.