Kreativ kock till centralköket i Nödinge

Om jobbet

Vi söker en kock till Ale Matservice, där vi lagar lunch och middag till skolelever och äldre i kommunens centralkök i Nödinge. Här jobbar 17 medarbetare med att skapa god mat till Aleborna. Vi söker därför dig som brinner för god mat och som har en förmåga att förmedla den känslan till dina kollegor. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand. Är du kreativ och nytänkande inom matlagning är det ett plus. Schemalagd arbetstid, arbete var 5:e helg.

Kvalifikationer
Vi vill att du har restaurang-/storhushålls-/kockutbildning på lägst gymnasienivå. Du ska ha kunskaper i livsmedelshygien/egenkontrollprogram samt datorvana. Erfarenhet av arbete med dietkost är meriterande.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstiden gått ut. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring David Franson Sundelin, 0725-77 29 70

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? På verksamhet kost vet vi att måltiderna är en viktig del av elevernas och brukarnas dag. Genom vårt arbetet ser vi till att kommunens boende, skolor och förskolor får avnjuta god och näringsriktig mat. I Ale arbetar vi med ekologisk och social hållbarhet inom kosten. Sammanlagt består verksamhet kost av ett åttiotal medarbetare som står under ledning av verksamhetschef, tre enhetschefer och ett antal köksmästare. Enhet kost röd består av kommunens större produktionskök och består av ca 45 medarbetare från norr till söder.

Hemsida
http://ale.se/