Kock Parkgården

Om jobbet

Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommade uppgifter såsom matlagning, servering, diskning mm. Placering på Parkgårdens äldreboende i Dalum. Helgtjänstgöring förekommer var 4:e helg. Tjänstgöring kan även förekomma i andra kök.

Kvalifikationer
Du har en relevant utbildning som kock samt tidigare erfarenhet av arbete inom köksverksamhet. Du har goda datakunskaper samt behärskar svenska väl, såväl i tal som i skrift. Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet, att du är självgående och har lätt för att samarbeta. Vidare är du strukturerad, ansvarsfull, stresstålig och har en god vilja att förändra och utveckla. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Intervjuer kan komma att ske löpande. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg (SFS 2000:873). Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Eva Strålin, 0321-59 51 90

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om arbetsplatsen

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan - kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 34 kök som ingår i verksamhet kost.