Kock, timvik

Om jobbet

Som timvikarie i kostenheten i Ale kommun arbetar du med att laga och/eller servera näringsriktig och god mat i våra skol- och förskolekök samt produktionskök. Antalet matgäster kan variera från 40-800 beroende på storlek på skola/förskola. Du kommer att arbeta självständigt såväl som i team. Köken är belägna från Alvhem i norr till Surte i söder.

Kvalifikationer
Arbetet kräver hög flexibilitet och att du tycker om att vara på olika ställen dagligen. Du är lösningsinriktad och ser möjligheter i att vara i olika kök. Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter och vi söker därför dig som är serviceinriktad. Du är utbildad kock och klarar att självständigt laga frukost, lunch och mellanmål, inklusive specialkost, i ett för dig nytt kök. Likaså kan du sköta den dagliga städningen och egenkontrollen. HACCP är inget nytt för dig.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Ale
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Kontakt

Mejla Git Berggren

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 29 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Kostenheten är en del av Internservice i Ale kommun och vi söker kunniga timvikarier till våra skol- och förskolekök samt produktionskök.

Hemsida
http://ale.se/