Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi söker en erfaren kantpressare till vår kund Jobro i Ulricehamn. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid, start enligt överenskommelse och för rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos vår kund.

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet av programmering och ställ i kantpressar samt att du har en teknisk bakgrund
Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Du är ansvarsfull samt kvalitetsmedveten.
Truck och traverskort är meriterande och likaså kunskap inom Monitor.

Krav

Körkort och tillgång till bil
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marie Sjöberg, 0705-865806

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.