Junior administratör till GÖSAB i Borås

Om jobbet

Är du på jakt efter ett administrativt arbete i Borås med omgående start? Är du dessutom en person som trivs med att arbeta strukturerat under stort eget ansvar? Academic Work söker nu en junior administratör för ett uppdrag på fyra dagar i veckan till vår kund GÖSAB som arbetar med sotning, brandskydd och besiktning av värmekällor. Ta chansen och sök tjänsten redan idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för GÖSABs räkning en administratör på 80 % för omgående start. GÖSAB är ett företag som arbetar med sotning, brandskyddskontroll samt besiktning. Som administratör kommer du tillhöra kontoret i Borås och arbeta tillsammans med ytterligare tre administratörer. Uppdraget sträcker sig initialt på tre månader med möjlighet till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GÖSABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GÖSAB.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du har flera ansvarsområden. Initialt kommer du arbeta med att utifrån underlag från utförda arbeten fakturera kunder och arkivera dokument i ett fastighetsregister. Du kommer även att hantera inkommande post, där exempelvis avier eller fakturor som skickats fel har återvänt. På sikt är tanken att du även ska börja hantera kundärenden via mail och telefon.

Du kommer till exempel att:
  • Fakturera kunder, arkivera dokument och hantera inkommande post
  • På sikt även hantera kundärenden via mail och telefon
Tjänsten passar dig som arbetar med stort engagemang och som har en god känsla för service, oavsett om det handlar att avlasta en kollega eller att på sikt hjälpa en kund. För att passa i rollen trivs du även med att ta stort ansvar och har inga problem med att sätta upp egna strukturer i ditt arbete. Ditt uppdrag kommer inledas med en utbildningsperiod på cirka tre veckor där du bland annat får lära dig om aktuella regelverk.

Vi söker dig som
  • Finns tillgänglig för omgående start
  • Talar och skriver obehindrat på svenska för att kunna hantera administration och kontakt med kunder
Meriterande är om du tidigare har arbetat administrativt och haft kundkontakt.

Som person är du strukturerad och har en förmåga att planera och organisera effektivt i arbetet. Du tar även stort ansvar i dina arbetsuppgifter och ser till att på egen hand driva dina uppgifter framåt. Då du kommer arbeta i grupp och även på sikt hantera kundärenden är det också av vikt att du arbetar bra med andra människor.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Fyra dagar i veckan (80 %), 07:30-16:00
  • Placering: Borås
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

GÖSAB är ett företag som arbetar med sotning, brandskyddskontroll samt besiktning av värmekällor. Genom kunskap och erfarenhet om att minimera brandrisker arbetar GÖSAB för att skapa trygga hem och arbetsplatser. I dagsläget har företaget cirka 65 anställda och ansvarar för fastigheter i västra och centrala Sverige.