Jobba extra som vikarie i Lerums kommun?

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och vill jobba extra inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett antal tjänster inom grundskolan.
Vi söker dig som är student och vill jobba extra 2-3 pass/veckan. Tjänsten startar omgående och beräknas pågå i minst 6 månader. Du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt. Du kommer att få jobba på olika skolor i årskurserna 1-9 beroende på behovet hos kunden. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera utifrån vår kunds behov.

Kunskaper för uppdraget

Personliga egenskaper vi efterfrågar är: - god samarbetsförmåga - god empatisk förmåga - flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och självgående. Om du läser en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/
Jobbfakta
Ort
Lerum
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!