Innesäljare till Kinnarps Interior i Borås!

Om jobbet

Har du tidigare arbetat med kundservice och administration? Är du van vid att sköta både externa och interna kontakter? Trivs du i en fartfylld miljö och vill arbeta i ett spännande bolag som ligger i framkant inom sin bransch? Då är tjänsten som innesäljare till Kinnarps Interior något för dig!

Om tjänsten
Kinnarpskoncernen är idag Europas ledande leverantör av inredningslösningar för kontor, med försäljningsverksamhet i ca 40 länder. Kinnarps Interior är Sveriges största kedja av inredningshus för kontor, skola, vård och omsorg. Förutom möbler i hög kvalitet erbjuder de även ett omfattande serviceprogram som tar vid från första mötet och lotsar kunden därefter tryggt genom hela projektet.

I rollen som innesäljare kommer du att arbeta på deras kontor och showroom i Borås med att bemöta kunder och leverantörer samt stötta säljarna i deras arbete. Du kommer att ingå i ett team med 2 andra innesäljare och tjänsten innebär mycket administrativt arbete men också en hel del kundbemötande. Den administrativa delen består av att hjälpa säljare med orders och arbeta i deras CRM. Den andra delen är att bemöta kunder och leverantörer som kommer in i butiken att få den hjälp de behöver.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar 8.00-17.00.

Om dig
Du som har tidigare erfarenhet utav administrativt arbete och även arbetat inom kundservice tror vi kommer att trivas bra i denna roll. Du behöver vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt men också snabbt kunna prioritera om och vara flexibel ifall en kund kommer in i butiken. Att ha erfarenhet av CRM system och gjort serviceordrar förut är meriterande.

Som person trivs du i en fartfylld miljö där du får god användning utav din goda organisations- och prioriteringsförmåga. Du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt och har en förmåga att se vad som behöver göras. Är du också en persons som drivs av att ge kunden och kollegor bästa service så är detta rollen för dig.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av kundservice
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Behärskar svenska samt engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som innesäljare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden och för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos Kinnarps Interior.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Matthiasson på 031-725 45 44.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Ida Matthiasson, 0317254544

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.