Industriarbetare till Ulricehamnsföretag

Om jobbet

Om företaget

När du arbetar som bemanningskonsult hos oss på Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Just nu söker ett av våra kundföretag fler medarbetare omgående. Kundföretaget, som ligger i Ulricehamn, är en underleverantör till tunga fordonsindustrin där de värdesätter hög kvalité på alla sina produkter.

Arbetsuppgifter

Som industriarbetare hos vår kund arbetar du med detaljer till lastbilar. Uppgiften i sig är av-, och på plock av detaljer som kan väga allt från 0,5 kg - 5 kg. Arbetsuppgiften är relativt enkelt och det som är viktigt för kunden är engagemanget samt noggrannhet för avvikelser. Eftersom arbetet är tungt bör man ej ha fysiska åkommor.

Formell kompetens

Du ska ha rätt inställning till arbetet, Positiv attityd samt ha uthållighet för längre arbetsdagar.
Svenska i tal och skrift samt en noggrannhet.
B-körkort samt tillgång till bil
Truckkort är meriterande.
Skall kunna arbeta 3-skift

Din bakgrund

Vi tror att du arbetat inom industrin innan, samt har en god fysik för att få bästa förutsättningen för att göra ett bra jobb.
Vi tror att du är aktiv och kan köra ett högre tempo när arbetet kräver och är stresstålig.

Personliga egenskaper

Du som söker denna tjänst är en pålitlig person som har en hög arbetsmoral och en positiv inställning till arbete. Du gillar utmaningar och vill utvecklas inom industrin. Då kundföretaget ligger i Ulricehamn är det till stor fördel om du bor i Ulricehamn med omnejd.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid
Ulricehamn
Visstidsanställning

Tillträdesdag

För rätt kandidat start omgående
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.