HR Business Partner till NetOnNet

NetOnNet · HR & Personal · 17 dec

Om jobbet

Vi söker en erfaren HR business partner för rekrytering till NetOnNet i Viared, nära Borås!

Är du trygg i rollen som HRBP och söker nya utmaningar? Vi söker vi nu en affärsmässig, relationsskapande och självgående HR Business Partner som ska arbeta brett med operativa HR-frågor.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En perfekt roll för dig som trivs att arbeta brett med HR-frågor, där du får ansvara för egna områden och projekt. Som ett av Sveriges ledande hemelektronikföretag kan NetOnNet erbjuda en härlig och fartfylld arbetsmiljö med karriärsmöjligheter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med HR-chefen och fungera som ett stöd för företagets chefer inom HR-området, samt arbeta aktivt med att upprätthålla och utveckla företagets HR-arbete. Du arbetar brett med operativa HR-frågor såsom att vara delaktig i lönerevisioner, löneförhandlingar samt fackliga förhandlingar. Vidare kommer du fungera som ett stöd till företagets chefer gällande kollektivavtalsfrågor, rehabiliteringsärenden, planering av medarbetarsamtal och kompetensutveckling. Du ansvarar för att upprätta och administrera befattningsbeskrivningar samt stödjer chefer vid rekrytering och introduktion vid nyanställning.

Rollen innebär också

Tjänsten är på dagtid och heltid med placering på NetnOnNet´s kontor i Viared, nära Borås. Detta är en rekrytering där du blir direkt anställd hos NetOnNet.

VEM ÄR DU?

Troligtvis har du högskoleutbildning från personalvetarlinjen eller motsvarande samt minst 5 års arbetslivserfarenhet av HR-arbete. Som person är du relationsorienterad och kostnadsmedveten med mycket god samarbetsförmåga. Då du kommer arbeta i en organisation under förändring är det viktigt att du är flexibel, lätt anpassar dig till nya förutsättningar och trivs med att själv strukturera upp ditt arbete.

Du håller dig uppdaterad på lagar och avtal inom HR-området. Har du erfarenhet av att jobba med arbetare och tjänstemän är det meriterande. Du är trygg med Officepaketet och är van att arbeta i affärssystem.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Ring Liza Andersson, 031-7612223

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.