Hotellbokare sökes nu till Scandic!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med kundtjänst åt Scandic Hotell. Är du en serviceminded, glad person som trivs med att arbeta med dagligt kundbemötande via telefon? Då är detta rätt tjänst för dig.

Arbetet inbegriper främst att besvara inkommande samtal från Scandics kunder som önskar att boka hotellrum på någon av Scandics många hotell, men även merförsäljning ingår I arbetsuppgifterna som I sin tur bidrar till provision utöver den fasta grundlönen. Du kommer att arbeta med tjänster på ett professionellt sätt tillsammans med andra positiva, driftiga och utåtriktade medarbetare, och blir därför den viktiga länken mellan uppdragsgivaren och deras kunder.

Tjänsten börjar med 6 månaders provanställning hos Maxkompetens, med goda möjligheter att därefter bli direktanställd hos kund. Då mycket av administrationen sker med hjälp av olika IT-verktyg, bör du vara van vid att använda datorn som ett av dina främsta arbetsverktyg. Stor vikt läggs vid ditt ansvar som agent på Scandic, med förutsättningen att du skapar godaste möjliga kundrelation i samtliga ärenden. Att arbeta som hotellbokare och kundtjänstmedarbetare för Scandic och inneha rätt ambitioner och prestationer, medför även interna utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Det är ett krav att du skriver och talar flytande svenska. Ytterligare ett krav är att du har goda kunskaper i engelska, och meriterande är om du har någon form av praktisk erfarenhet ifrån kundservice. Utöver grundlönen tillkommer provision på merförsäljning, därför ser vi gärna till att du är intresserad av sälj. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.

Tjänstgöringsgrad: 75% eller 100%.
Schemalagd arbetstid: Roterande schema dagtid.
Fast månadslön enligt Unionens kollektivavtal med möjlighet till provision.
6 mån provanställning, därefter tillsvidareanställning
Kontinuerlig coachning och utbildning

Sista ansökningsdag
Rekryteringen sker löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Elma Sabanovic, 0734-368107

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.